Sprint Community is Read Only. Please use the My Sprint app or Sprint.com to manage your account. If you need assistance, please visit Sprint.com/chat or visit community.t-mobile.com
Sprint Community is Read Only. Please use the My Sprint app or Sprint.com to manage your account. If you need assistance, please visit Sprint.com/chat or visit community.t-mobile.com
Sprint Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

iphone 5 activation?

Journeyman

iphone 5 activation?

I've activated mine already, I had service for a short while and then later the phone displayed "no service" and "searching..." instead of the "Sprint" sign.

anyone having the same problem? Is there any way to resolve this issue?

9 REPLIES 9
Journeyman

Yes I had the same problem. I had a heck of a time getting this phone activated from the beginning. It worked fine for 5 hrs then started the "searching" mess. About 20 mins later it started working

Journeyman

Is it best to just wait it out? I've tried using the chat service but I didn't get anywhere with that. Mine has been "Searching" for a couple of hours now.

Journeyman

Wow maybe you should call and see then. Mine wasn't out that long. Something must be going on with their network.

Journeyman

how do you guys activitae your new iphone5, it came with no instruction.  calling customer now, but is been 30 mins now, still waiting

Wizard

You can go to this link to activate you phone. 

Wizard

Sorry you are having problems.  We've notified the tech specialists and hopefully one of them will hop on this thread in a few minutes to assist. 

Journeyman

Thanks. Phone's still "searching" I've tried turning it off and back on, and no help..obviously.

Journeyman

Whenever I try to activate my phone online and enter my IMEI I keep getting a message that it's incorrect and try again!!! 

Journeyman

That happened to me too, I checked the back of my  phone and there was a code that was actually longer than the imei code on the box. I tried both and eventually one of them worked. also I changed my browser and the second browser worked over the first one. Maybe you should try that?

Community News

Sprint Community is Read Only. Please use the My Sprint app or Sprint.com to manage your account. If you need assistance, please visit Sprint.com/chat or visit community.t-mobile.com
Please try Searching the Community, we have many questions already answered, you can also check out the Knowledge base
If you need immediate assistance after hours please visit Sprint Chat